• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

Betalen, verzenden en retourneren

 

Betalen

De betaalmogelijkheden bij Milways:

Bancontact
Creditcard
Applepay
Paypal
KBC/CBC
Belfius
Overschrijving

Verzenden

De tarieven voor de verzending worden tijdens het bestelproces berekend. De verzendkosten kunnen verschillen afhankelijk van de gekozen producten, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje krijg je automatisch de juiste verzendkosten te zien.

Ophalen

Je kan jouw bestelling ook komen afhalen in Gentbrugge op afspraak (normaal gezien binnen de 3 dagen) of in Zulte (normaal gezien binnen de 5 dagen). Een moment voor afhalen wordt in onderling overleg vastgelegd. Bijgevolg worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je bestelling klaar ligt, krijg je een mailtje om een afhaalmoment vast te leggen.

Verzendkosten

Pakketjes worden steeds met een track- & trace code verstuurd zodat de zending gevolgd kan worden.

België

Pakketpost tot 10kg geleverd in afhaalpunt: €4,70
Pakketpost tot 10kg geleverd aan huis: €5,70

Europa

Nederland tot 2kg: €9.45

Levertijd

Alle bestellingen worden binnen de 72 uur verwerkt en verzonden (geen verzending in weekend- en feestdagen). De levertijd is afhankelijk van de transportdienst (BPost) maar bedraagt voor België normaal 1 tot 2 werkdagen (met uitzondering van feestdagen). Milways kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertraging tijdens het transport.

Retourneren

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Artikelen gekocht in een pakket met andere artikelen moeten allemaal samen geretourneerd worden. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wanneer ik je product in goede staat retour heb ontvangen, zal ik het bedrag terug betalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

Verzendmateriaal

Als beginnend ondernemer is het nog wat zoeken naar de perfecte verzendmaterialen. Laat het mij zeker weten als iets niet goed is aangekomen of als je tips hebt. Om mijn ecologische voetafdruk klein te houden, doe ik aan recyclage van verpakkingsmateriaal. Zo kan het zijn dat jouw bestelling in een doos van de groothandelaar toekomt. 

Vragen?

Heb je na ontvangst nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@milways.be