• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

Mijn lieve Cleo werd onverwacht ernstig ziek. De medische kosten voor haar behandeling lopen hoog op. Ik wil het beste voor Cleo, zodat ze kan genezen. Op deze pagina zullen verschillende initiatieven komen om geld in te zamelen voor Cleo. 

Op de teller hiernaast kan je zien hoeveel er reeds werd ingezameld. Alvast heel erg bedankt voor jullie support! 

Indien er om welke reden dan ook geld over is, dan zal dit gedoneerd worden aan een goed doel dat zich inzet voor katten. 

Op deze pagina zal ik jullie ook op de hoogte houden van Cleo haar medische situatie en leuke info en anekdotes. 

26 juni 2021

Vandaag op bezoek bij Cleo. Ze was heel blij om mij te zien. Ze wou mij niet meer loslaten bij het afscheid. Ze is niet zo op haar gemak daar, maar voorlopig is het beter dat ze nog wat aan het infuus kan blijven.
De onderzoeken zijn volop bezig, voorlopig weten we nog niets met zekerheid. Ze denken aan een tumor. Indien het zo is, zou ze met een chemotherapie er weer kunnen doorkomen. De kosten lopen dan wel op naar €2000 voor de behandeling. Alles voor mijn kleine meid. ♥️

28 juni 2021

Nadat ze het weekend in Antwerpen had doorgebracht, in het huis van de dierenarts, kon ik haar vandaag weer gaan bezoeken in mijn straat. Ik schrok heel erg toen ik haar zag. Ze was aan het blazen naar mij. Iets wat ze anders nooit doet. Ze trilde enorm en kon amper nog op haar benen staan. Al 4 dagen had ze niet meer willen eten en gaven ze haar onder dwang voeding met een spuitje. Ik had haar lievelingseten mee én ze at alles gulzig naar binnen. Ze had duidelijk honger! Wat was ik blij, want ze moet sterk blijven om beter te worden. 

29 juni 2021

Vandaag kreeg ik geheel onverwacht telefoon van de dierenarts dat Cleo terug naar huis mag komen. Mijn moederhart ging tekeer van geluk. De medicatie lijkt aan te slaan, dus gaan we voorlopig zien hoe het verder gaat. De tumor in haar buik, was al minder dik. Dus misschien toch iets anders. Ik had schrik dat ze getraumatiseerd ging zijn, maar eens thuis leek ze het allemaal al vergeten. Ze genoot van het zonnetje in de tuin en speelde met vliegjes alsof er nooit iets  was gebeurd. Haar fluffy buikje is ze voorlopig wel kwijt, maar ze is nog altijd even mooi! 

Sale!

Mme Cleo totebag

€ 15,00 € 12,00
Sale!
Sale!

Mme Cleo totebag

€ 15,00 € 12,00

Met deze leuke fairtraide totebag zamel je mee geld in voor Cleo haar medische behandeling. 

Meer weten? Neem eens een kijkje hier.

8 juli 2021

Nadat ze het een weekje heel goed gedaan heeft, had ze vandaag terug een herval. Ze moest opeens weer meermaals na elkaar overgeven. Het symptoom waaraan we ontdekten dat er iets serieus mis was. Hopelijk gaat het niet weer bergaf.

12 juli 2021

Na het bakproject van dit weekend, staat de teller op €422! Ik vond het geweldig om te doen en ben zo blij dat zoveel mensen ons steunen. En Cleo is stiekem een beetje moe op de foto, maar ik zie vooral een mooie lach. :) 

26 juli 2021

Vrijdag moest ze op controle naar de dierenarts. Op het eerste zicht leek het beter te gaan. Ze was de laatste dagen ook weer haar actieve zelf en was al goed bijgekomen. Het zag er dus hoopvol uit! Deze nacht heeft ze opnieuw verschillende keren overgegeven en zonet kwamen ook de bloedresultaten. Slecht nieuws. De bloedwaarden zijn nog steeds even slecht. Volgende stap is naar de specialist voor uitgebreide onderzoeken.

Binnenkort dus nog maar eens een bakprojectje!

31 juli 2021

Gisterenavond begon ze weer meermaals te braken. Deze morgen vond ik haar zo.  Mijn meisje de ene dag speels, de andere dag zo ziek. Zo moeilijk om te begrijpen. Nu een weekendje aan het infuus en maandag naar de specialist.