• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

Ik wil met Milways een plek creëren van en voor iedereen.  Een community van mensen die delen wat hen bezig houdt in het leven en waar ze gelukkig van worden. Hoe ik dat concreet allemaal wil aanpakken weet ik nog niet, maar ik heb al wel enkele ideeën.

  • Deel je verhaal, heb je een originele hobby, wil je een ervaring uit jouw leven delen waar je gelukkig van werd, heb je een uitdagende job die het beste uit je naar boven haalt, of wil je gewoon graag in de pen kruipen om te schrijven over iets wat je blij maakt. Deel het met Milways!

  • Sociale media, ben je actief op instagram, tiktok of een ander kanaal? Dan kan je jou aanmelden om een themabox of artikel uit onze webshop uit te testen, dit in ruil voor een post over het artikel of onze webshop op jouw pagina.

  • B2B, ben je zelf (beginnend) ondernemer en vind je jouw producten passen in het aanbod van Milways? Geef dan een seintje. Zowel voor de webshop als de themaboxen ben ik steeds op zoek naar nieuwe groothandels (klein of groot) om ons aanbod te vergroten.

 

  • Milways steunt goede doelen, ik vind het zeer belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. Kan jouw organisatie wel wat extra steun gebruiken, dan mag je altijd wat laten weten. Ik kan uiteraard niet op alle voorstellen ingaan. Maar ik bekijk bij iedere aanvraag wat de mogelijkheden zijn en wie weet dat ik op een ander tijdstip wel kan helpen.

 

Zelf een idee voor een samenwerking? Laat het zeker weten!