• TOTALE UITVERKOOP
  • LAATSTE AFPRIJZING
  • 30% OP DE HELE WEBSITE CODE SALE30
  • 40% BIJ AANKOOP VAN €100 CODE SALE40
  • 50% BIJ AANKOOP VAN €200 CODE SALE50

Review citronella armbandjes

Gepubliceerd op 9 augustus 2020 om 17:43

Uitverkocht

Set van 3 citronella armbandjes

€ 2,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Set van 3 citronella armbandjes

€ 2,95

Weten die vervelende muggen ook altijd jou uit te kiezen? Deze armbandjes ruiken naar citronella en houden zo de muggen op afstand. Ze werken 15 dagen, maar je kan ze daarna uiteraard gewoon blijven dragen!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf ook wat sceptisch stond tegenover antimuggenbandjes. Toen ik deze leuke armbandjes tegenkwam bij de groothandel heb ik ze toch maar een kans geven. Als ze niet bleken te werken, waren ze in ieder geval wel leuk genoeg om zo te dragen.

Bij het openmaken, ruik je meteen een aangename citronellageur. De eerste dag is het voor sommigen misschien wel wat overheersend. De volgende dag is het nog maar licht aanwezig en na enkele dagen ruik je het zelf niet meer (de muggen hopelijk wel?!).

Het hangt bij mij van jaar tot jaar af hoe graag de muggen mijn bloed ruiken. Dit jaar zijn ze wel heel enthousiast. Gelukkig word ik er ’s nachts niet al te vaak wakker van, maar de jeuk overdag is arghhh!

En dan de test, werken ze wel?! Hoe kun je dit beter testen dan op een weekje kamperen. Aan muggen al zeker geen gebrek. En de beten? Die bleven uit! Op eentje na op mijn voet.

De bandjes beloven ook om 15 dagen te werken. Hier had ik wel mijn twijfels bij, aangezien de geur al na enkele dagen weg was. Na onze kampeertrip waren de bandjes ook wat uit mijn gedachten gegaan, al droeg ik ze wel nog. Deze week stond ik opeens terug vol met muggenbeten. Even de dagen terugtellen en inderdaad de 15dagen waren om.

Conclusie? Ze werken wel degelijk. Al is de afstand van hand tot voet misschien wel te groot om ook daar voldoende te beschermen. Ik ben fan! Jullie hopelijk ook.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.