• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

Review antibacteriële handcrème van Betty Hula

Gepubliceerd op 30 april 2020 om 16:07

Uitverkocht

Deze handcrème levert zachte en hygiënische handen af in één aantrekkelijke tube. Een snel doordringende crème om de huid en de nagelriemen diep te voeden. De voedende natuurlijke ingrediënten helpen huidveroudering en vlekken te verminderen. Omdat ze antibacterieel zijn, zijn ze perfect om in een tas, auto en keuken te bewaren. Het anti-bacteriële recept op basis van natuurlijk zilverchromide is niet alleen goed voor de huid, maar is ook UNIEK in de handhygiëne markt. *Vegan

 

Verkrijgbaar in 3 heerlijke geuren

Rum & zwarte bessen
Geïnspireerd door de Pacifische eilanden, gaat deze geur naar een zonovergoten strand met zijn zoete fruit en vakantie-aroma

Limoen & mango
De tropische geur van Hawaï omhult deze frisse, pittige geur. Perfect om je zintuigen te prikkelen.

Champagne & kruiden
Deze voortreffelijke geur is muskusachtig, kruidig, sensueel, verfijnd en uiterst meeslepend.

Laat ik jou even voorstellen aan deze beauties! In tijden van corona krijgen onze handen veel te verduren. Dat vele wassen, mag dan hopelijk wel het coronavirus wegspoelen. Lief voor onze handen zijn de zeep en het vele water helaas niet. Met droge en ruwe handen tot gevolg. Insmeren met een goede handcrème is nu dan ook zeer belangrijk.

De handcrèmes van Betty Hula komen niet alleen in leuke verpakking en met lekkere geurtjes, ze zijn ook antibacterieel en zeer voedend voor de huid. Dit is dus dé musthave voor in je handtas of in de auto en in deze tijden ideaal om als extra toe te voegen aan jouw handhygiëne.  

De crème trekt snel in en je handen voelen daarna ook fris en proper aan.  Het anti-bacteriële recept is op basis van natuurlijk zilverchlomide en daardoor niet schadelijk voor de huid. Ook helpt de handcrème huidveroudering en vlekken te verminderen en natuurlijk diep te voeden.

De handcrèmes zijn verkrijgbaar in de geuren: Mango en Limoen, Champagne en Kruiden, Rum en zwarte bessen.

Wat houd je nog tegen? Laat je nu verleiden! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.