• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

De toekomst van Milways

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 19:11

Tijdens mijn reis had ik de tijd om veel te reflecteren over mijn leven, maar ook over Milways. Ik zat al lang met de idee om iets van mezelf te beginnen, toen ik in volle corona de sprong waagde en impulsief met een webshop begon.

Gaandeweg merkte ik dat het niet zo eenvoudig is om uit het niets uit te groeien. Er is zeer veel concurrentie en ik weet nog steeds niet zo goed hoe ik er bovenuit kan springen. Ik genoot ervan om toegang te hebben tot een wereldwijds aanbod van de leukste artikelen, maar gaandeweg raakte het geld op en een goede verkoop bleef vaak uit.

Ik ben zo iemand die uren kan snuisteren in leuke winkeltjes, op zoek naar de tofste hebbedingetjes. Ik ben verzot op allerlei soorten verzorgingsproducten, dat mijn kasten er letterlijk van overlopen. Dat zien, voelen, ruiken, de totale sfeer... ontbreekt helaas op het online web. Voorlopig is Milways in totale uitverkoop omdat ik ga verhuizen. Eens ik weer gesetteld ben, wil ik starten met popup winkelen bij de mensen thuis! Een gezellige namiddag of avond met vriendinnen, waarbij je een totaalbeleving kan krijgen van de producten van Milways.

Ik merk ook dat ik omwille van mijn hobbelige levenspad met een wens zit om mijn ervaringen te delen met anderen die het ook soms moeilijk hebben. Ik ben uiteraard geen psycholoog, maar als ervaringsdeskundige heb ik mezelf doorheen de moeilijke jaren gecoacht. De komende jaren wil ik opleidingen volgen om een professionele levenscoach te worden. Daarnaast wil ik ook bij Milways nog meer inzetten op zelfzorg. Ik ben nog zoekende in hoe ik dit precies ga realiseren. Ik denk aan blogs en liefdevolle reminders op sociale media, maar ook aan online zelfhulpboeken en misschien zelfs webinars. Veel plannen, maar alles op zijn tijd natuurlijk.

Het voorbije jaar was voor mij een zeer eenzaam jaar en ik weet dat ik daarin niet de enige ben. Corona was de grote boosdoener, maar ik merk dat er ook andere zaken meespelen. Mijn vaste vriendenkring die in de loop der jaren op een totaal ander level beland zijn dan mij (kinderen enzo…), maar ook vrienden die gesetteld zijn en niet zo vaak meer buitenkomen of gewoon interesses die ergens anders liggen.

Het heeft veel moeite gekost om te beseffen dat net zoals liefdesrelaties ook vriendschapsrelaties na een tijd op kunnen zijn. Het gebeurde vaak dat ik mij omringd door vrienden, steeds eenzamer begon te voelen.

Op eenzaamheid rust nog altijd veel taboe, nochtans kwam ik er het voorbije jaar achter dat veel mensen hiermee kampen. Je hoeft daarom niet saai of zielig te zijn. Met Milways wil ik dat taboe doorbreken, maar vooral ook de eenzaamheid.  Nieuwe vrienden maken op latere leeftijd is niet zo gemakkelijk als dat het vroeger was. Ik wil van Milways een community maken van vrouwen én voor vrouwen. Jullie verhalen mogen gedeeld worden, maar we mogen ook gezien worden! Milways zal in de toekomst ook offline activiteiten organiseren. Een gezellige babbel met taart, samen naar een feestje, wat cultuur opsnuiven, of eerder iets avontuurlijk. Het kan allemaal!

Dit waren mijn ideetjes voor de toekomst van Milways. Ik hoor graag wat jullie er van vinden!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.