• TOTALE UITVERKOOP
  • LAATSTE AFPRIJZING
  • 30% OP DE HELE WEBSITE CODE SALE30
  • 40% BIJ AANKOOP VAN €100 CODE SALE40
  • 50% BIJ AANKOOP VAN €200 CODE SALE50

Overzicht 2020

Gepubliceerd op 2 januari 2021 om 01:07

Het einde van het jaar brengt altijd vele lijstjes met zich mee. Milways doet ook mee met deze traditie.

Het was een bewogen jaar. Startten met een eigen zaak in tijden van crisis, was zeker niet gemakkelijk. Toch ben ik trots op wat ik reeds bereikt heb. Mijn wensen voor het nieuwe jaar zijn dat mijn klantenbestand blijft aangroeien. Ook wil ik meer inzetten op mijn oorspronkelijke concept om limited themaboxen aan te bieden. Binnenkort komt de eerste box van 2021 er trouwens al aan!  Een verwenbox voor alle single dames, omdat we ook zonder partner van het leven kunnen genieten! 

2020 in cijfers

32 klanten deden samen 50 bestellingen in de webshop. Het aanbod van Milways werd van 0 aangevuld naar 153 artikelen. De website lokte 3516 bezoekers, samen zorgden zij voor 11.229 pageviews. Milways kreeg een beoordelingsscore van 5 sterren (gestemd door 3 personen, dat kan beter!!). Slechts 1 bezoeker schreef dit jaar een review (dat is ook iets om aan te werken in 2021). Ik schreef 23 blogs. 227 personen vinden mijn Facebookpagina leuk en 336 mensen volgen mij al op Instagram

12 Best verkochte artikelen van 2020

Meest gelezen blogs

Hoe 10 dagen herfstvakantie overleven

Met meer dan 300 lezers, is deze blog de absolute winnaar van 2020! De herfstvakantie duurde dit jaar uitzonderlijk lang. De tips van Milways voor leuke speelideeën met de kinderen, werden massaal gedeeld!

Omgaan met eenzaamheid

Door de coronamaatregelen werden veel mensen getroffen door gevoelens van eenzaamheid. Ook voor mij was dit niet anders, in deze blog deelde ik mijn tips om hiermee om te gaan. 

Liefde is ook soms loslaten

Niet enkel corona speelde dit jaar een hoofdrol in mijn blogberichten. Ook over de breuk met mijn expartner schreef ik heel wat berichten. Dit was mijn eerste blog over de breuk. Nog hoopvol en naïef dat we wel vrienden zouden blijven... 

Tinderliefde

Een blogbericht dat voor veel ophef zorgde omdat mijn ex het niet helemaal eens was met de intro die ik over hem schreef. Nochtans was dit gewoon een ludieke blog over mijn ervaringen op tinder. Geen aanrader, nog steeds... 

Single life part 1

Een relatiebreuk is een emotionele rollercoaster. Het is nog steeds een hobbelige weg die ik afleg naar hem loslaten. In het begin waren mijn emoties zeer extreem en was het even allemaal te veel. Waar ik toen nog vaak aan opgeven dacht, denk ik nu vooral dat ik klaar ben voor een nieuw hoofdstuk. Ik wil in het nieuwe jaar meer doen van dat wat ik met hem minder deed. Zoals reizen. Mijn eerste reis van 2021 naar Colombia is reeds geboekt. Ik kan niet wachten om nieuwe avonturen aan te gaan! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.