• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

Lijstjesdag #2: Single bucketlist coronaproof

Gepubliceerd op 7 februari 2021 om 17:39

Tijd alleen doorbrengen, kan ons zelfvertrouwen een boost geven. Je leert jezelf beter kennen en hebt minder last van eenzaamheid. Iets wat we als single wel kunnen gebruiken! Hieronder een lijstje met 10 activiteiten die je kan doen als single. 

1 Breng kleur in jouw leven

Single zijn kan soms een zeer donkere periode zijn. Kleur heeft ook veel invloed op ons humeur. Dus ga aan de slag met vrolijke kleuren! Ik ga voor een geel gordijn in mijn slaapkamer, maar je kan bijvoorbeeld ook jouw muur in een hip kleurtje steken of een knaloutfit shoppen.

2 Boek een singlereis

Reizen is op dit moment nog niet coronaproof, maar een reisje boeken voor in de toekomst is dat wel! Het geeft vooruitzichten, iets leuks om naar uit te kijken. Op momenten dat je het allemaal even niet meer zitten, kan je alvast eens het internet rondscrollen om te kijken welke mooie plekjes je op jouw reis allemaal zal bezoeken. Ik boekte mijn reis via Sawadee, met andere singles naar Colombia. Ik heb goede ervaringen met deze organisatie, maar als je even rondzoekt vind je nog andere organisaties. Zo boekte ik eerder ook al een solo togheter sprs.me reis. Waar je jouw locatie pas op de dag zelf te weten komt, maar je vooraf wel al jouw reisgenoten kan leren kennen. Ook spannend!

3 Laat je verwennen

We moeten nog even wachten, maar binnenkort mag het weer! Boek een massage en laat al de stress van de voorbije maanden uit jouw lijf kneden. Maak een afspraak voor een gezichtsverzorging, want al die tranen die je hebt gelaten, zullen wel niet zo’n positieve invloed hebben op jouw huid. Kortom laat je van kop tot teen verwennen, je bent het waard!

4 Opruimen

Mest jouw zolder, kledingkast of whatever uit! Voor velen niet de meest leuke opdracht, maar je zal verbaasd zijn hoe goed je jou daarna voelt. Zet een leuk muziekje op en doe weg wat je niet meer nodig hebt. Geef het weg of verkoop het als het nog iets waard is. Meer tips nodig dan kan de Marie Kondo methode jou misschien wel helpen.

5 Neem iets om voor te zorgen

Als je alleen bent, kan je jou soms heel nutteloos voelen. Alsof je dagen voorbij gaan zonder dat iemand je echt nodig heeft. Neem daarom iets in huis dat je in leven moet houden, iets waar je voor kan zorgen. Een huisdier of leuke plantjes. En ja het is oké om ertegen te praten, ook al praten ze nooit terug!

6 Home spa

Deze zou je toch zeker maandelijks mogen herhalen! Een heerlijk me-time momentje. Verwen jezelf met een voetbadje, maskertje en véél crèmekes.

7 Beweeg!

Tijdens de winter en corona is bewegen niet echt mijn favoriete bezigheid. Maar toch voel ik me beter als ik het wel doe! Maak een mooie wandeling in de natuur of als je liever binnen blijft kan je ook online een yogales volgen. Wat ik de laatste tijd ook vaak doe is gewoon een klein feestje houden in huis, muziek luid en dansen maar!  

8 Trakteer jezelf op een driegangenmenu

Ik weet eten met twee is een pak gezelliger, maar dat wil niet zeggen dat je jezelf soms eens niet mag verwennen. Ben jij een held in de keuken ga dan lekker zelf aan de slag met jouw lievelingsgerechten. Woon je in de stad dan kunnen Deliveroo en Uber eats jou al een eind op weg brengen. Ik bestel ook regelmatig Hello Fresh boxen. En eerlijk is eerlijk, ik ben fan! Dat is ook telkens een feestje op mijn bord.

9 Ontdek een nieuwe stad

Voor wie zoals mij nog steeds geen gebruik maakte van de gratis treinritten die we omwille van corona kregen, we hebben nog 2 kansen! Niet alles is helaas open, maar je kan er vast wel een mooie wandeling maken, wat shoppen of een museum bezoeken. En onderweg haal je ergens een lekker warm drankje af.

10 Leer iets nieuw

Single en corona, zorgt dat we tijd zat hebben om iets nieuws te leren. Een cursus in real life was natuurlijk een mooie kans geweest om nieuwe mensen te leren kennen. Voor nu moeten we het even van thuis uit doen. Leer bijvoorbeeld een nieuwe taal via duolingo. Laat jouw creatieve kant naar boven komen en probeer nieuwe technieken. Toch een cursus volgen, dan vind je online heel wat!

Nog een aanrader is uiteraard de Happy Single box!
Een box vol me-time momentjes!

Uitverkocht

De Happy Single Box

€ 98,02 € 60,00
Uitverkocht

De Happy Single Box

€ 98,02 € 60,00

Aan alle vrouwen die dit jaar single werden of nog steeds zijn, deze box is voor jullie!

Aan alle sterke vrouwen voor wie de lockdown nog net iets harder aankwam, jullie verdienen deze box!

Met corona in het land is het een helse periode om alleen te zijn. Maar NU NIET MEER! Met de nieuwe box van Milways, leg jij jouzelf in de watten! You don’t need a man to make it happen!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.