• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

Single life part 2

Gepubliceerd op 7 februari 2021 om 15:22

Zoals jullie de voorbije maanden konden lezen in mijn blogs, ben ik heel diep gegaan. Overspoeld door zoveel emoties die de breuk met zich meebracht. Het leek alsof het nooit beter zou gaan. Soms dacht ik aan opgeven.

Geghost worden door de persoon waar ik bijna 3 jaar lief en leed mee heb gedeeld, was het zwaarste dat mij in jaren is overkomen. Ondertussen zijn mijn ogen open gegaan, is mijn roze bril afgevallen. Hij was alles voor mij, maar pas achteraf zag ik hoeveel energie deze relatie mij gekost heeft. Ik heb zoveel van mezelf gegeven dat ik mijn eigen behoeftes en verlangens opzij schoof. Ik besef nu dat het beter is zo. Elk onze eigen weg. Al vind ik het wel moeilijk dat ik niets meer van hem hoor. Ik blijf om hem geven, dat zal nooit veranderen. Ik wens hem het beste.

Soms moet je heel diep gaan om daarna weer te kunnen pieken. Zo voelt het toch voor mij. Ik voel dat ik aan een nieuwe periode begonnen ben. Eentje waarin ik mezelf ga terugvinden. Eentje waarin ik mezelf nu even boven de anderen stel. Soms moet je egoïstisch zijn en voor jezelf kiezen. Pas dan zal je uiteindelijk weer ten volle kunnen leven en er weer kunnen zijn voor anderen.

We zijn nu 6 maanden verder. De rust in mij is teruggekeerd. De emoties eerst zo intens, zijn nu niet meer zo aanwezig. Ben ik dan nu perfect gelukkig? Neen. Ik mis hem nog steeds en het blijft zoeken naar nieuwe wegen om in te slaan. De lockdown steekt hier nog steeds een stokje voor. Mijn uitdagingen vind ik nu vooral op het werk, waar ik deze week een nieuwe functie heb gekregen. Daarnaast investeer ik ook veel in Milways, in de hoop te kunnen groeien. Ik doe zeker geen gouden zaakjes, maar ben blij dat ik iets van mezelf gecreëerd heb.

6 maanden single al, het gaat zo snel. Ik weet niet zo goed  waar die tijd naartoe gegaan is. Alhoewel… naar heel veel eenzame dagen waar verdriet het van mij overnam. Zeer intense dagen waar woede de bovenhand nam. Gelukkig ook dagen waar ik omringd werd door de beste collega’s, vrienden en familie.

Ik heb mij niet altijd van mijn beste kant laten zien bij mijn ex. Vaak heel impulsief gereageerd op momenten waar ik overspoeld werd. Het onbegrip dat hij mij ghoste zorgde dat ik soms in overdraai ging met berichten en telefoons. Een herkenbaar patroon uit het verleden. Daarna komt dan de schaamte. Ik weet niet of hij mij ooit vergeeft, maar dat is ok. Ik vergeef mezelf. En dat zou jij ook moeten doen als je in een gelijkaardige situatie zit!

We kunnen de klok niet terugdraaien. Wat gebeurd is, is gebeurd. Vroeger bleef ik er jarenlang over piekeren. Wat als ik het anders had aangepakt… wel er is geen wat als. Je hebt gehandeld zoals je hebt gehandeld. Laat het los en ga verder. De mensen die in jouw leven horen te zijn, komen vroeg of laat wel weer terug. Het heeft geen zin om vast te zitten in verlangens om ooit weer samen te komen. Of in negatieve gedachten als ik zal nooit meer liefde vinden. Het is nu tijd voor nieuwe ervaringen, nieuwe mensen die je opnieuw kunnen laten groeien.

Uitverkocht

De Happy Single Box

€ 98,02 € 60,00
Uitverkocht

De Happy Single Box

€ 98,02 € 60,00

Aan alle vrouwen die dit jaar single werden of nog steeds zijn, deze box is voor jullie!

Aan alle sterke vrouwen voor wie de lockdown nog net iets harder aankwam, jullie verdienen deze box!

Met corona in het land is het een helse periode om alleen te zijn. Maar NU NIET MEER! Met de nieuwe box van Milways, leg jij jouzelf in de watten! You don’t need a man to make it happen!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.