• Opgelet omwille van verhuis worden bestellingen pas verzonden vanaf 2 november.
  • Totale uitverkoop, kijk voor kortingscodes op de homepagina!

Tinderliefde

Gepubliceerd op 18 oktober 2020 om 08:19

Een intro over jouw ex op tinder is blijkbaar een slecht idee, no bad feelings aub. 

Omdat hij duidelijk al verder ging met zijn leven en ik maar een beetje bleef aanmodderen bij het 'new life new me' idee. Besloot ik ook maar wat afleiding te zoeken.  Ook al heb ik geen goeie herinneringen aan mijn vorige singleperiode op tinder. In tijden van corona zit er helaas niets anders op. 

Lege momenten vullen met swipen. Kijken wat er nog op de markt is. De ene hey na de andere. Voor diepgaande gesprekken moet je het in ieder geval al niet doen. 

Mijn eerste date was 9 jaar ouder dan mijn ex, maar bleek nog minder matuur te zijn. Ondanks dat zijn bruine haren op de tinderfoto's in het echt al grijs bleken te zijn. 

De tweede zit ik nog op te wachten. Nadat hij eerst zijn rijbewijs kwijt was en niet op de afspraak kon geraken, was hij de volgende keer ziek. 

Al is er aan gelegenheden geen gebrek. Want het aantal mannen die meteen willen afspreken zonder ook maar 1 zin gesproken te hebben, kan ik al niet meer op 2 handen tellen. Mannen, een beetje moeite doen mag wel! 

Een tinderlief is duidelijk niet aan mij besteed. Voorlopig dus nog maar even genieten van het singleleven. Ik kijk al uit naar de dag dat we weer kunnen gaan feesten. Flirten in real life met een lekker drankje en een sexy dansje. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.