• MILWAYS is op vakantie!
  • Bestellingen worden pas verzonden vanaf 4 oktober.

Liefde is ook soms loslaten

Gepubliceerd op 8 augustus 2020 om 21:38

Het zijn moeilijke dagen voor mij. Mijn vriend en ik hebben besloten om na 2,5 jaar een punt achter onze relatie te zetten.

Was het corona of toch het leeftijdsverschil? Feit is dat we elkaar nog graag zien, maar er andere levensdromen op nahouden. Liefde is ook soms loslaten, zodat je jouw dromen kan achterna gaan. Al durf ik op dit moment niet teveel naar de toekomst kijken. Die dromen, die wou ik met hem delen.

Ondanks dat de tranen blijven stromen, ben ik zo dankbaar voor de tijd die we samen gedeeld hebben. Hij heeft me laten groeien tot de sterkere vrouw die ik nu ben. Samen met hem kon ik eindelijk de donkere jaren uit het verleden achter mij laten.

Ik weet dat ik een goede vriend aan hem overhoud en dat is wat ik nu wil koesteren.

Het singleleven is niet iets waar ik op zat te wachten. Zeker in tijden van corona met een bubbel van 5 mensen per maand, weet ik niet zo goed hoe ik mijn dagen ga moeten vullen. Ik ben met de jaren ook mijn wilde haren wat verloren. Waar vroeger het ene feestje op het andere volgde, kan ik nu wel genieten van een avondje op de bank.

Voorlopig las ik dus maar een periode in met veel me-time. Zelfzorg is niet altijd mijn sterkste kant geweest, maar daar wil ik nu wel op inzetten. Ik wou al even oude hobby’s terug oppakken zoals fotografie, schrijven, bakken … Dat lijkt nu wel de ideale moment.  


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Kwinten
een jaar geleden

Kleine zus,

Het leven gaat nooit zoals je het verwacht of wilt.
De ene moment gaat alles pico bello, de andere moment weet je met je verdriet geen blijf.
Maar het leven heeft zoveel mooie dingen te bieden ondanks alle negativiteit. Ik heb je ook serieus zien groeien de laatste jaren, je wilde haren zullen wss nooit volledig verdwijnen maar je weet wat je wilt en als jij iets wil dan ga je daar geen 100% voor maar 200%.
Het komt heus wel goed met je dromen, vroeg of laat zijn je dromen herinneringen of momenten.
Maar blijf vooral dromen en blijf vooral je wilde haren verzorgen want dat is wie je bent!a