• TOTALE UITVERKOOP
  • LAATSTE AFPRIJZING
  • 30% OP DE HELE WEBSITE CODE SALE30
  • 40% BIJ AANKOOP VAN €100 CODE SALE40
  • 50% BIJ AANKOOP VAN €200 CODE SALE50

Hoe 10 dagen herfstvakantie overleven

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 18:13

Vele ouders zitten met de handen in het haar. 10 dagen herfstvakantie, hoe moeten we dit weer gaan plannen?

Voor opvang kan ik jullie de app Bsit aanraden. Voor entertainment ben je hier aan het goede adres!

Dag 1 Tuinieren

De magische tuin is leuk speelgoed voor zowel jongens en meisjes! De eerste dag kunnen ze alles planten. Tussendoor kunnen ze al spelen met het huisje. Tip: gebruik figuurtjes van ander speelgoed en gebruik de magische tuin als decor in het speelverhaal! Na enkele dagen beginnen de eerste plantjes al te groeien. Oja, vergeet geen water te geven of je krijgt plantenzombies in jouw huisje! :)

Nu kopen

Dag 2 Gezelschapsspelletjes

Een dag vol gezelschapsspelletjes mag niet ontbreken in de vakantie! Maak er een gezellige dag van met jouw bubbel. Dit spelletje is zo eenvoudig dat het door jong en oud kan gespeeld worden! Balanceer de diertjes voorzichtig op de boot, zonder dat er eentje afvalt.

Geen excuus meer voor mama of papa dat ze geen spelletjes kunnen spelen. Moet je toch alleen spelen? Geen probleem, ook dan blijft het een uitdaging.

Nu kopen

Dag 3 Koekjes bakken

Nu de snoepjes van Halloween beginnen te minderen, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Bak heerlijke en vooral mooie koekjes met de koekjesvormen van Milways. Ga jij voor een magische maaltijd met de prinsessenvormen of maak je jouw eigen eetbare jungle met de diertjesvormen? Tips nodig voor een receptje? Klik dan hier.

Nu kopen prinsessen

Nu kopen dieren

Dag 4 Spookjeszoektocht

Na de berenzoektocht tijden de eerste lockdown, kwamen mensen op het idee om tijdens de tweede lockdown een spookjeszoektocht te organiseren. Je kan zelf meedoen door aan het raam van jouw huis wat griezelfiguurtjes te zetten. Nog leuker is het natuurlijk om op zoek te gaan naar de griezelhuizen bij jou in de buurt. Nu alleen nog een leuke paraplu kiezen, want het kan al eens regenen! ;)

Nu kopen

 

Dag 5 Knutselen

We zitten al aan de helft van de vakantie. Het meeste van ons speelgoed kennen we nu al vanbinnen en vanbuiten. Tijd voor iets nieuws dus! Met de knutseldozen van Recycle Me maak je speelgoed met afval! Bij Milways kan je kiezen uit 4 verschillende knutselpakketten. Maak jouw eigen Vlaamse kermis, of ijssalon. Waan jou als een echte prinses of maak decoratie voor in jouw kamer (ook leuk voor de mama's en tieners trouwens!).

Nu kopen spelletjes

Nu kopen ijssalon

Nu kopen prinses

Nu kopen homedecoratie

Dag 6 Juwelen maken

Niet persé een activiteit voor meisjes, want ook jongens kunnen zich prima amuseren met het knutselen van een leuk armbandje. Met dit kleurrijke parelpakket maak je de mooiste juwelen! Zo kan je binnenkort weer helemaal shinen in de klas!

Nu kopen

 

Dag 7 Hamertje tik

Een beetje nostalgie voor de ouders, want dit speelden zij vroeger ook! Bij Milways vind je ze in leuke thema's. Ideaal voor op een regenachtige dag of wanneer mama of papa thuis moet werken. Hiermee zijn ze wel even zoet!

Zelfs de allerkleinsten (2jaar) zijn enthousiast! Al moet dit dan wel onder toezicht gebeuren, omwille van de kleine stukjes.

Nu kopen bouwwerf

Nu kopen de brandweer

Nu kopen prinsessenwereld

Nu kopen robot

Dag 8 Rekenen

We moeten nog niet naar school! Al kan het natuurlijk helemaal geen kwaad om wat extra te oefenen voor als de lessen straks weer beginnen. Veel kinderen zitten helaas met een leerachterstand door de vorige lockdown. Met deze dobbelstenen maak je van rekenen een spel. Maak het zelf zo moeilijk als je wil door het aantal dobbelstenen te vermeerderen.

Nu kopen

Dag 9 Stempelen

Nog een laatste keer onze creativiteit de vrije loop laten voor we weer naar de klas moeten. Maak jouw eigen jungleparadijs met deze stempels. Met het bijgevoegde kleurpotloden setje kan je de diertjes inkleuren, maar teken er gerust nog van alles bij! Ik ben alvast benieuwd naar jullie kunstwerkjes!

Nu kopen

Dag 10 RELAX!

Op deze laatste dag van de vakantie laten we ons eens lekker verwennen! Me-time voor de kleinsten, maar ook gezellig met mama of papa uiteraard!

Laat het bad maar vullen en drop deze leuke badeendjes erin. Zet een leuk muziekje aan, laat wat geurkaarsjes branden en last but not least.. een gezichtsmaskertje aandoen en dan heerlijk achteroverleunen! 

Receptje voor gezichtsmaskertje

Meng 1 lepen yoghurt met 1 lepel honing. Voeg eventueel nog wat limoensap toe.

Vergeet de komkommerschijfjes niet voor op de ogen. ;)

Nu kopen

 

Herinneringen zijn leuk, dus neem foto's! Plaats je ze op facebook of instagram dan mag je de pagina van Milways altijd taggen. Zo doe je mee met de maandelijkse wedstrijd voor het winnen van een bon van €5!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.